Wie ben ik?

Iemand die, ongeacht haar leeftijd, nog steeds op zoek is naar uitdagingen. Ik heb gedurende mijn leven van mooie dingen maar ook van nare dingen mogen proeven. Ik wil toch open minded blijven en wil graag ook de andere kant van een verhaal kennen.

Ik wil graag samen met jou de mens ontdekken in al zijn facetten en op zoek gaan naar het waarom en zo tot oplossingen te komen.

Het is een voorrecht om met jou samen een proces te starten en je daarin bij te staan.

lydia_profilepic

Mijn werkervaring

Ik ben ooit begonnen op nierdialyse, een cleane maar zeer intense omgeving. Het krijgen van kindjes heeft me gestuurd naar nachtwerk bij mensen met een verstandelijke beperking. Dan deed het leven me weer een draai maken en ben ik thuiszorg gaan doen om uiteindelijk terug te komen in een setting bij mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking.

Ik doe hiernaast ook vrijwilligerswerk bij steunpunt adoptie als adoptie buddy.

Opleiding

Ik heb een professionele bachelor in de psychologie en een getuigschrift contextueel counselor.

Verder ben ik thuis in adoptie en narcisme.

© Lydia Andries 2019